Код за сигурност( Капча )

Кликнете в/у изображението ако желаете да обновите кода.

С попълването на тази форма давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с желанието ми за участие в НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ „ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА” и кампанията на Веселин Марешки в Президентски избори 2016. Уведомен съм, че личните ми данни няма да се използват за други цели освен за посочените.

Администратор на личните данни е сдружение „НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ „ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА””, Булстат 176476476 с представител Веселин Найденов Марешки.

Нашата кампания ще има нужда от подкрепа. Още Хан Кубрат е показал на синовете си, че заедно се успява най-добре и най-лесно се устоява на несгодите. Ние обаче няма да правим кампания в стила на досегашните избори. В последните години те са голям бизнес. Ние ще сме по-различни - търсим хора, подкрепящи каузите ни и вярващи в тях.

За тези, които ще дойдат към нас, с цел да се облагодетелстват - нашата цел не е политическа власт. Нито контрол на финансови потоци. Нито ще раздаваме пари. Нито ще повтаряме моделите "Бареков", "Цар Симеон", "Костов". Не сме националисти. Не сме десни или леви. Дори няма да сме политици. Ние сме и ще бъдем прагматици. Експерти. Свободни. Мислещи. Патриоти. Желаещи да поемат риск. При нас ще се работи в името на България и с конкретна цел - стабилно бъдеще за нашите деца. И на ясен принцип - нека другите да обещават, ние ще се доказваме с дела.

Ако това е и Вашата позиция и мислене - добре сте дошли.