Веселин Марешки препълни пловдивския Колодрум
Независимият кандидат за президент Веселин Марешки събра най-много симпатизанти на регионално събитие от кампанията до момента. 5000 привърженици на антисистемния играч напълниха зала „Колодрума“ в Пловдив. Патриоти от цялия регион  се събраха, за да подкрепят идеите на човека, който показа как да бъдат разбити картелите.
„От нашия избор зависи дали ще продължаваме по пътя на националното унижение и разруха или ще тръгнем по пътя на достойнството и напредъка. От месеци ни внушават, че Президентът няма значение, че не е фигура проформа. И това не е случайно. Както не е случайно, че президентската институция е обезличена, както и че платените социолози твърдят, че „тези избори са предрешени“ , че залогът е минимален. Напротив. От българския президент зависят много неща , но само при условие, че той е честен, независим човек и патриот, който не е участвал в грабежа на народа“, това заяви пред препълнената зала лидерът на Национално Освободително Движение „За Чиста и Свята Република“ . Той е категоричен, че водещата роля на Президента е да казва истинината, и то онази истина, която управляващите крият от хората , а залогът пред избирателите е да не бъде допусната силлен претендент за „Дондуков“2, за да не обърка плановете на политическия картел. Антисистемният играч подкрепи с цифри размера на грабежа над народа – 10 милиарда лева  са били ограбени от гражданите и бизнеса само през последния президентски мандат. Веселин Марешки е категоричен, че с тези пари е можело да се финансират образованието, здравеопазването, армията, полицията, да се увеличат пенсиите. „ С намесата си на пазара на горивата доказах, че нормалните цени са възможни и само за една година оставих 2 милиарда лева у хорта – домакинствата, малкия и средния бизнес, че и у гоемия такъв. Докато държавата се разсейва и не си върши работата, такива смелчаци като мен разбиха картела в горивата, и картела в лекарствата! Докато другите кандидати за президент се участвали в разграбването на народа, тъй като са били депутати и министри, аз правя само добри неща за хората. Докато другите обещават светло бъдеще, аз доказвам с реални дела какво мога и правя, за да живят всички българи по-добре, по-свободно и по-богато“, допълни Веселин Марешки. Той е категоричен, че народът се нуждае от генерална промяна и първата крачка към нея ще се случи на 6-и ноември. Съмишлениците на предприемача и патриота Марешки го аплодираха силно и когато той им обеща, че няма да ги предаде, защото най-голямата партия е партията на свободните българи, българите-патриоти.
Срещата с избирателите от региона на Пловдив продължи с концерт на един от най-известните български изпълнители, а финалът бе даден с традиционното пловдивско хоро, което този път не бе безмълвно.