Веселин Марешки обяви официално кандидатурата си за Президент

В гостуване в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова ТВ на 13.4.2016 година, бизнесменът и общественик Веселин Марешки обяви официално, че се кандидатира за Президент на Република България. Според социологическите изследвания от последните месеци, Марешки е разпознаваем от 90% от българите, а персоналният му рейтинг надхвърля 20%.

Съобщаваме Ви също, че в момента тече кампания за досъбиране на подписи за провеждане на Референдум 2016 и преминаване на бройката от 400 000 легитмни подписа, като крайният срок за това е 30 април. Основният въпрос в кампанията е за въвеждане на регулация в цените на горивата, като така ще се лимитира възможността търговците да слагат неограничени надценки на бързооборотна стока, каквато са горивата. Пример за това е цената на автогаза, която се продава с почти 50% надценка в София и голяма част от страната.

По-долу е изявлението на Веселин Марешки, публикувано в личния му профил във Фейсбук и линк към предаването.

Веселин Марешки от Нова ТВ:

"Вчера, при гостуването си в "Часът на Милен Цветков" по Nova TV, потвърдих, че ще се кандидатирам за Президент на България. Това е волята на Вас, хората. Обещах, че ако бъда избран, "ще малтретирам всеки ден тези, които мародерстват българския народ. Ще ги поставя в невъзможност да извършват тези действия!" Към днешна дата, вие можете да защитете собствения си интерес. Подпишете се в подписката за Референдум 2016, за да има регулация в цената на горивата и да забраним ограбването на българския народ.

Линк към видеото: http://vbox7.com/play:2b920905d4