ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА- ПОСТАВИХМЕ НАЧАЛОТО!
Скъпи съмишленици, приятели,
 
Благодаря за изразената вчера подкрепа! Ценя гласа на всеки един от Вас! С Вашия вот-и от България, и от чужбина, показахме, че промяната е възможна, въпреки усилията на статуквото да се задържи. Тези, които  умишлено ни подценяваха по време на кампанията, останаха изненадани. Но не и ние. Защото знаехме, че можем и ще дадем ясен знак на обществото ни.
Поставихме началото. Предстои още много работа, за да постигнем целта си. И аз вярвам, че по този път всички Вие отново ще бъдете с мен.
Борбата с корупцията и картелите не е лека, както виждате. Старото трудно отстъпва мястото си. Но в България започна нова епоха и никой вече не може да спре енергията на хората, които искат по-добър живот, които искат начело на държавата да има отговорни, почтени и успели хора.
Държа специално да се обърна отново към българите в чужбина. Вие чакахте с часове пред урните и аз изразявам своето уважение към Вас затова. Но в 21 век подобни гледки са недопустими. Дошло е времето да извоюваме и правото си на електронно гласуване. Това ще бъде още един начин за прекратяване на манипулации и лоша организация.
В следващите месеци ще имате възможност активно да се включите в моя политически проект. Ще разчитам на всички Ви да дадете своя принос и заедно да се преборим за една нова, по-добра България.