ВЕЧЕ ГРАБЯТ И МАЛКОТО НИ ОСТАНАЛО БЪДЕЩЕ! ТРЯБВА ДА НАКАЖЕМ ТОВА УНИЖЕНИЕ!

Уважаеми българи,

не мисля, че в този момент има нужда да делим обръщението си към приятели, близки, почитатели, привърженици на политически партии или други групи хора. Днес обръщението към всички нас направи политическият картел. И то беше ясно, точно и кратко: "Това е НАШАТА държава, ние командваме, ние казваме какво да правите, ние Ви казваме кого да избирате, ние казваме какъв ще е Вашият свободен избор".

Не помня България и хората й да са били унижавани толкова яростно, колкото през последните дни. Днес пред очите на цялата страна се разигра поредната грозна подигравка с мен и Вас, с българския народ. Представителите на статуквото Ви дадоха ясен знак, че Ви смятат за нищо, буквално за НИЩО. Но ТЯХНОТО нищо, без права и собствена воля!

Вие разпознавате ли тази жена, която Ви беше посочена днес, за своя "майка"? Това ли е идеалът Ви за държавен глава? Ще гласувате ли за нея, дори ако сте привърженици и активисти на ГЕРБ? Предполагам, че не!

Грабежът продължава! До вчера те грабиха живота ни, грабиха парите ни. Позволяваха на контрабандата и на картелите да ни съдират по няколко кожи. Днес вече грабят бъдещето ни - моето, Вашето, на децата ни. И малкото останало, което не са присвоили.

Това е техният сценарий. Но не е моят. Не е и Вашият. Сигурен съм. Затова реших да участвам в тези избори.

Аз съм единствената алтернатива на възможността да останем безкрайно роби на политическия картел. Време е да се замислим дали каквото ни обещават представителите на статуквото има стойност и какво са направили те за хората в миналото си - има ли нещо, което да са оставили зад себе си?

Защото докато другите Ви обещават, аз се доказвам с дела!

Време е да направим избора - бедни, смачкани и роби, или горди, свободни и богати. Да бъдем заедно в името на бъдещето на нашата (а не на ТЯХНАТА) България. И нека със силата на нашия свободен избор да им отнемем правото да решават това бъдеще и накажем унизителното им отношение към нас.

Алтернативната е трагична.

Искрено Ваш,
Веселин Марешки
Патриот. Професионалист. Почтен човек