Свищов и Сливен са следващите стъпки на Националното Освободително Движение

Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" продължава да основава своите комитети в цялата страна. В следващите няколко дни независимият кандидат за Президент Веселин Марешки ще посети Свищов и Сливен, за да основе свои структури. Графикът за следващите дни е следният:

На 17.08.2016 година, от 18:30 ч., зала 1 на Община Свищов
На 18.08.2016 година, от 18:30 ч., хотелски комплекс "Национал палас" в Сливен

Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" е неправителствена организация, основана от бизнесмена Веселин Марешки, за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция и контрабанда, и други пороци на обществото, с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ.

От 14.7.2016 година, Движение основава свои структури в различните градове на страната, наречени комитети. При всяка от срещите се очертават основните приоритети в бъдещата работа на организацията, както и се обсъждат регионалните проблеми на всяка област, всеки град, община или друго населено място.

Движението има за цел да намери прагматични и бързи решения, които да подобрят качеството на живот на хората в кратки срокове. Като един от примерите за такива решения е експанзията на бизнеса на Веселин Марешки в сектора на горивата. От присъствието на марката VM Petroleum на пазара, в джоба на средностатистическия потребител и малкия и среден бизнес остават над 1,5 милиарда лева годишно. Реалният ефект се вижда до дни - след отварянето на бензиностанция на Марешки, конкурентите веднага свалят своите цени.

Подобни решения могат да бъдат дадени веднага и в други сфери на обществения живот и икономиката, за да се прекрати ежедневното ограбване на хората от картелите - независимо дали говорим за политически, или икономически такива.