Пловдив посреща Марешки в Колодрума с хорото си
5000 българи от Пловдив и цяла Югоизточна България ще посрещнат предприемача и независим кандидат за Президент Веселин Марешки на втория мегаконцерт от кампанията му за държавен глава утре от 15:00 ч. зала "Колодрума". Грандиозното събитие ще продължи близо три часа и ще завърши с рецитал на един от най-обичаните родни певци за всички времена. Началото пък ще бъде дадено със знаменитото хоро, което пловдивчани играят на централния площад на града. Този път то ще се извие пред сцената на "Колодрума" с подкрепата на единствения антисистемен играч в напреварата за "Дондуков" 2.
"Няма власт, която може да забрани духа на българщината. Много са се опитвали, но никоя не успяла. Днес политическият картел се опитва да обсеби бъдещето ни, да контролира всяко наше действие и да ни превърне в безмозъчни овце без съзнание. Каним българите да се хванат на едно хоро, което е символ на българския дух и род. Сега повече от всичко имаме нужда да бъдем заедно, за да преизградим бъдещето на държавата си. Време е да изберем между статуквото и нормалния живот, да изберем дали да бъдем щестливи, свободни и усмихнати в хубавата ни Родина, или да сме подтиснати, смачкани и роби на политическия картел", коментира независимият кандидат за Президент.
Входът е с индивидуални покани, които могат да се получат във всички Аптеки „Марешки“. Очакват се над пет хиляди симптизанти на лидера на Национално Освободително Движение „За Чиста и Свята Република“.
Припомняме, че според най-новите социологически проучвания Веселин Марешки ще бъде изненадващият играч в тазгодишните президентски избори. Социологическата агенция "Естат" извади данни, че предприемачът вече дели второ - трето място с подкрепения от БСП Румен Радев.
Наказателният вот ще бъде изцяло в полза на варненеца, сочат отговорите на друг въпрос "За кого бихте гласували ако ще упражните протестен вот?". Марешки е категоричен носител на промяната и ще получи над 24% от доверието на избирателите, които ще гласуват символично против управляващите. Тук разликата е убийствена в негова полза, като вторият Румен Радев има едва 14,2% добро отношение сред анкетираните граждани.