Основаваме първия Комитет на Националното Освободително Движение „За Чиста и Свята Република“

На 14.7.2016 г. в 18:30 ч. в хотел "България" - Добрич, ще създадем първия Комитет на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Добре дошли на всички истински патриоти, почтени хора, професионалисти, които имат желание да се присъединят.

Не случайно избрахме това име. Вярвам, че е време за Освобождение. Ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип – свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем.

Ще се концентрираме да изградим едно стойностно Движение, което да бъде реална алтернатива на продажните и лъжливи анонимни политици, на корупцията, на безредието, на бездарието, на безсмислието, на безбъдещето. Ще насочим усилията си към следващите парламентарни избори през 2018 година, защото е повече от очевидно, че без реална власт, няма да успеем да преборим напълно и безвъзвратно всички картели.

За да успеем обаче, имаме нужда от Вашата енергия, Вашите идеи, Вашата подкрепя и Вашата Вяра, че можем да живеем в една по-добра България, в която да властват Справедливост, Морал, Истина и Законност.

Можете да се свържете с нас чрез уеб сайтовете http://www.referendum2016.bg и www.MareshkiZaPrezident.bg, чрез фейсбук страниците ни www.facebook.com/MareshkiVeselin/, www.facebook.com/referendum2016.bg/ и www.facebook.com/ZaChistaiSvyataRepublika/.

Заедно можем да осъществим живота, за който сме мечтали, а не да чакаме на празни обещания.