Основаваме Областен комитет и в Разград
На 11.08.2016 година, от 18 часа, в театралната зала на Читалище "Развитие" в град Разград, ще се състои Основаването на Областния комитет на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република".
Председателят Веселин Марешки и членове на управата ще разяснат на симпантизантите основните цели и посоки, залегнали в програмата и устава на сдружението. Бизнесменът, който ще бъде независим кандидат за президент на предстоящите през ноември избори, ще обясни и как ще бъдат структурирани комитетите по места.
Организацията ще води активна битка с картелите и ще защитава интересите на потребителите чрез практични решения, които да съживяват отделни отрасли от икономиката и да създават реална покупателна способност в парите на хората. "Търсим честни и почтени хора, патриоти, професионалисти, които да ни помогнат да създадем система и да си върнем икономиката на държавата от картелите. Убеден съм, че решения могат да се намерят моментално и в рамките на седмици, максимум месеци, цели отрасли да започнат отново да работят в полза на хората, а не на картелите. Елементарният пример - в рамките на дни след отваряне на наша бензиностанция в даден град, всички конкуренти свалят цените до нашите нива. И това идва изборът на хората - дали да изчакат 5 минути повече и да заредят при нас, или да продължат да хранят тези, които очевидно са ги ограбвали буквално до предишния ден", коментира Веселин Марешки.
На основаването на комитетите са поканени всички, които смятат, че България има нужда от промяна в системата. Идеи за подобряване на средата се приемат на електронна поща nod@referendum2016.bg и чрез контактните форми на уеб сайта www.mareshkizaprezident.bg.
Следващият, след Разград, Областен комитет на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" ще бъде основан в Сливен на 18.08.2016 година.