МАРЕШКИ ОСВЕТИ СТРОЕЖА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА-РЕКОРДьОР
Веригата VM Petroleum, чийто идеолог е бизнесменът и независим кандидат за президент Веселин Марешки, започна настъплението си и в Западна България с мегабензиностанция в София. Строежът на обекта, който се намира в столичния квартал "Люлин", бе осветен официално днес. Обектът се намира на околовръстния път на София, номер 811 - в локалното платно, след новостроящия се мол.
"Реално на този терен ще бъдат събрани шест бензиностанции, тъй като едновременно ще могат да зареждат 45 или повече автомобила. Това е първият ни, но в никакъв случай единствен обект в София. Предстои да направим още две или три големи. Софиянци все още не са усетили удоволствието да зареждат във VM Petroleum с по 20-30 стотинки по-евтино от средните цени на страната. В рамките на следващите два месеца ще споделим радостта от ниските цени и с тях", коментира Марешки.
Още няколко обекта на VM Petroleum ще бъдат отворени в цялата страна до края на годината. Следващият обект ще бъде в Русе, като се очаква да бъде открит до 15 дни. В момента варненската компания има 11 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Силистра, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.
Горивата на новия обект ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към дата 16.9.2016 година те са 1,71 лв. за литър дизел, 1,78 лв. за литър А95, 0,76 лв. за литър газ и 0,79 лв. за килограм метан. За сравнение - в столицата и голяма част от страната бензинът и дизелът се продават над 2 лв. за литър, газта - за 0,99 лв. за литър, а средната цена на метана в страната е 1,22 лв за килограм.
Веселин Марешки и екипът му продължават работа по проекта Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Сдружението е основано, за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция, контрабанда и други пороци на обществото с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ. Структури на организацията вече има в Разград, Варна, Сливен, Свищов, Плевен, Шумен и няколко по-малки града.