МАРЕШКИ КАНИ НА ОСВЕЩАВАНЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА-РЕКОРДьОР
От името на предприемача и независим кандидат за Президент Веселин Марешки имаме удоволствието да Ви поканим на церемония по освещаване на строителните работи на една от най-големите бензиностанции в света - тази на VM Petroleum в столичния квартал "Люлин". Обектът се намира на околовръстния път на София, номер 811 - в локалното платно, след новостроящия се мол. Събитието ще се състои на 19.09.2016 година, понеделник, от 11:00 часа на терена на бензиностанцията.
На скромна церемония с по чаша шампанско пред медиите и гостите ще бъдат разказани подробности за новия обект, който ще бъде един от най-големите в света и със сигурност ще бъде направен опит за вписването му в Книгата за Рекордите на Гинес по определени критерии.
Сред поканените са и жителите на квартал "Люлин", които ще могат да се включат в импровизирана разходка по терена, с гид лично Веселин Марешки.
"Софиянци все още не са усетили удоволствието да зареждат във VM Petroleum с по 20-30 стотинки по-евтино от средните цени на страната. Ще споделим радостта от ниските цени и с тях. Това, което правим ние в сферата на горивата е само един жест - ръка, подадена на изстрадалия български народ. Показахме, че може да се работи на цени, които съответстват на джоба на хората. Най-важното - те самите усещат веднага промяната, в рамките на едно зареждане. Затова и ни наричат освободители - появяваме се в някой град, и цените на горивата моментално падат драстично", коментира Марешки.
Горивата на новия обект ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към дата 16.9.2016 година те са 1,71 лв. за литър дизел, 1,78 лв. за литър А95, 0,76 лв. за литър газ и 0,79 лв. за килограм метан. За сравнение - в столицата и голяма част от страната бензинът и дизелът се продават над 2 лв. за литър, газта - за 0,99 лв. за литър, а средната цена на метана в страната е 1,22 лв за килограм.
Още няколко обекта на VM Petroleum ще бъдат оттворени в цялата страна до края на годината. В момента варненската компания има 11 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Силистра, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.
Веселин Марешки и екипът му продължават работа по проекта Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Сдружението е основано, за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция, контрабанда и други пороци на обществото с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ. Структури на организацията вече има в Разград, Варна, Сливен, Свищов, Плевен, Шумен и няколко по-малки града.