Марешки кани: Кандидат-президентите на детектор на лъжата
Нямам нищо против да отговарям на въпроси пред детектор на лъжата, стига и останалите претенденти за президент да направят същото. Така Веселин Марешки прие предизвикателството на Жени Марчева в предаването „Тази неделя“ по Би Ти Ви след изборите да й даде интервю, но пред специализираното устройство. „Нека обаче и другите кандидати за държавен глава да седнат, и да отговарят на същите питания, свързани с българския народ“, призова единственият антисистемен играч за „Дондуков“2.  Той бе гост заедно със сина си – Веселин Марешки.
„Демокрацията е нещо много важно и в семейството, благодаря на съпругата ми Светлана, че е отгледала и възпитала децата ни, докато аз работя по 24 часа на ден“, сподели варненският предприемач Веселин Марешки.
Пред водещата Жени Марчева той разказа как като дете е живял в лишения, а майка му Веска е работела денонощно като моделиер, за да издържа семейството. „Тя е шила дрехи за съпругите на най-големите европейски политици“, допълни претендентът за държавен глава.  Марешки обясни и как е стартирал бизнеса си - от абсолютната нула. Благодарение на трудолюбието и постоянството, на което го е научила майка му, обаче е успял да го превърне в проспериращо начинание. „Имам страхотен баща, който ме учи, че трябва да разчитам единствено и преди всичко на себе си“, разкри 25-годишният Веселин Марешки, който призна, че е избрал България пред чужбина, защото тук може да се чувства полезен.
Какво още разказа кандидат-президентът за семейството, бизнеса и политиката, вижте тук:
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/mareshki-mezhdu-semejstvoto-politikata-i-biznesa.html