Идейна банка

Включи сеДарения

Ние знаем, че често добрите идеи се губят или биват подтискани умишлено. Ние знаем, че дори една-единствена креативна мисъл може да промени целия ни свят. Ние знаем, че статуквото подтиска новаторите. Или пък просто не им дава трибуна.

Затова решихмеда направим нещо много просто - да създадем идейна банка, в която да събираме и обработваме Вашите идеи. Независимо какви са те, независимо от областта на приложение. И да ви обещаем, че ще направим всичко възможно, ако не да реализираме тези идеи, то поне да им дадем публичност и/или да намерим някой, който да помогне за осъществяването им.

Няма ограничение за областта на идеята, която давате. Тя може да бъде от това как да се подобри средата във Вашия квартал, или как да се реши практичен проблем във Вашия град, какъв законопроект да се напише, за да подобрим ефективността в дадена област от обществения живот, до това как да превъоръжим Армията или пък как Президентът да използва пълномощията си по-добре.

Код за сигурност( Капча )

Кликнете в/у изображението ако желаете да обновите кода.

С попълването на тази форма давам съгласие личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с желанието ми за участие в НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ „ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА” и кампанията на Веселин Марешки в Президентски избори 2016. Уведомен съм, че личните ми данни няма да се използват за други цели освен за посочените.

Администратор на личните данни е сдружение „НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ „ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА””, Булстат 176476476 с представител Веселин Найденов Марешки.

Очаквайте скоро.