Другите за него

Включи сеДарения

Върви по ръба, но има късмет

Марешки е истински бизнесмен, който като западните ни колеги не иска да печели много от продажбата на всяка стока, а разчита с по- ниски цени да направи големи обеми и оттам да се формира печалбата му. Повечето търговци в България правят точно обратното. Поради ниската покупателна способност на българина залагат на по-високи цени и по-малък оборот.

Явно е много смел предприемач. И в двата си бизнеса, които аз знам, върви по ръба, където много лесно се фалира. Но има вродено чувство докъде може да стигне, а и Господ го е дарил с късмет.

Лъчезар Братоев
Лъчезар Братоев председател на Българската асоциация на яхтените пристанища

Варненци трябва да го подкрепим
Лично не го харесвам като човек и политик, но не бива да се съди за някой какъв е, а какво прави. А Веселин Марешки накара със своя бизнес, макар и в агресивен стил, едва ли не цялата държава да смъкне цените на горивата. Редно е варненци да го подкрепим, защото и досега щяхме да купуваме дизела за 2 лева.

Ивайло Василев
Ивайло Василев активист от протестите през 2013 г. във Варна

Помагал ни е за доставката на липсващи лекарства
Г-н Марешки винаги е откликвал на инициативите ни. Когато е имало проблем с липсващи медикаменти за онкоболни или за пациенти с бъбречни заболявания, той ни е помагал да се осигурят. А болните това ги интересува.

Иван Димитров
Иван Димитров председател на федерация Български пациентски форум